Ny løypemaskin til Hovin IL

Den nye løypemaskina til Hovin I L kommer til Kvennabakkan skianlegg på torsdag i denne uke. Dette vil bli markert under Gauldalssprinten, som arrangeres på Kvennabakkan skianlegg på søndag den 6. mars med start kl. 11.00.. Ordfører Jorid Jaktøyen vil delta under markeringen.

Den nye løypemaskina er en Piten Bully 100, som koster 2,65 millioner kroner. Denne investeringen er muliggjort med et godt bidrag fra Melhus kommune, som har gitt et tilskudd på 2/3 av kjøpesummen.

Den nye løypemaskina erstatter den gamle, som nå har gått på Kvennabakkan i 15 år. Ny maskin med bedre kapasiteter er et godt redskap til løypekjørerne på Kvennabakkan til fortsatt å preparere gode skiløyper. Maskina skal benyttes både i lysløypa og i turløypa oppover til Våttån og videre til Jutulstenen.

Vi håper mange vil ta turen til Kvennabakkan på søndag.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.