Idrettsfestivalen 7. april 2018


Idrettsfestivalen.jpgLørdag 7. april arrangerer Hovin IL Idrettsfestival 2018.

  • Lagoppsett  2018 + info (kommer)
  • Kampoppsett 2018 (kommer)

Tid og sted:
Sportsarrangementet er i Lundahallen fra ca kl. 9 – 14 og banketten er på Hovin samfunnshus på kvelden kl. 19:30. Nærmere om tid på dagen kommer.

Medlemmer og alder:
Deltakelse er kun for medlemmer i Hovin IL og aldersgrense er 25 år.

Publikum ønskes gjerne, store som små!

På arrangementet på dagtid vil vi sette opp en kiosk hvor det vil bli mulighet til å kjøpe seg mat og drikke. Vi tar både kort og kontant. Garderobefasilitetene i Lundahallen er strålende for den som ønsker å dusje når kampene er over.

Idretter og spilletider:
Du deltar på mixlag i alle tre idretter: Volleyball, kanonball og innebandy. Oppstart fra morgen/formiddag (tid kommer) . Følg med på her på hjemmesida.

Banketten:
Dørene til banketten åpner kl.19.30. og det blir gallamiddag (tapas) fra kl. 20:00 med stil – i både bekledning og mat og humør. Ta med egen drikke. Levende musikk blir det. Vi koser og hygge oss med mat, latter og dans fram til kl.02.00 hvis du holder ut til da 😉   Arrangementet er lukket! Påmelding må gjøres her!

«Storfamilien»
Man må påregne å hjelpe litt til under arrangementet, både på dagtid og under banketten med rigging, kiosk og bevertning. Husk at alle må bidra til at det blir en flott ramme på arrangementet. (også med opprydding)

Pris
Deltakelse på hele arrangementet koster 500 kroner. Om du ikke er medlem kommer støttemedlemskap på 100 kr i tillegg. Du meldes automatisk inn i Hovin IL, dette pga bl.a. forsikring.
Om du ønsker å delta på bare sportsdelen betaler du 300 kroner. Faktura sendes. Det er ikke mulig å bare delta bare på banketten – først må vi svette litt 😉

Spørsmål?
Ta kontakt med post@hovinil.no
Arrangementsansvarlig er Marthe Henriksen, nestleder