Jutulstenen fikk besøk!

Fint og godt vintervær under årets Jutulrenn. Mange løpere hadde tatt turen fra fjern og nær for å sprinte over 2 mil i rundt Jutulløypa, mens andre tok det hele som en trimtur! Trimklassen startet fra kl. 9, mens konkurrentene starter rundt 11:30. Det var også anledning til å gå lørdag – for trimmere.

Det var rundt 35 startende i konkurranseklassene og 42 menn og kvinner tok turen som en trimtur.

Resultater finner du her.

-Jutulrennet ble arrangert første gang i 1986. Blant initiativtakerne til rennet var John Jarle Hovin fra Hovin I.L. og John Bjerkenås fra IL Leik. Begge to er dessverre gått bort, forteller Gunn Aase Bergmann, som har vært leder i Trim/Langrennsavdelinga fra slutten på 1980-tallet og et tiår framover. Hun har vært i arrangementskomiteen for rennet siden 1989. Les mer om historien til Jutulrennet her.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.