Årsbeste av Hovin/Trønder-lyn

Damelaget til Hovin/Trønder-lyn tok lørdag ettermiddag i mot Rindal i Horghallen. Før kampen lå hjemmelaget på plassen foran damene fra Rindal på tabellen, men med seier til Rindal ville lagene bytte plass. Første kamp mellom de to lagene var jevn, og det var spådd nok et spennende oppgjør i kveldens kamp. Spennende ble denne kampen aldri. Hovin/Trønder-lyn gikk tidlig opp i ledelsen, og holdt denne hele veien inn. Våre damer leverte en solid kamp, til tross for litt smårusk fremover. Laget kastet bort ballen i noen kontringsløp i 1.omgang, men dette ble betraktelig bedre utover i kampen. I etablert angrep er det mye flott spill. Pernille Sæther står frem som en god playmaker, og hun lykkes godt med både oppspill og egne avslutninger. Hele 8 spillere havner på scoringslisten, og toppscorer ble Nadja Rosanoff med 10 mål. Bakover var dette det beste damene har levert så langt denne sesongen, og keeper Laila Haugen Holthe ga seg selv verdens beste bursdagsgave. På sin egen 30 årsdag stengte hun målet i store deler av kampen, og hadde mange fantastiske redninger (vi mistet etter hvert tellingen!!!). «Dette glemmer jeg aldri, ikke bare på grunn av kampen, men hele greia» sa hun etter kampen. Med «hele greia» tenker hun nok på show med bursdags sang under presentasjon av lagene, samt den massive støtten hun fikk fra både lagvenninner og tilskuere under kampen. Litt skummelt var det nok for Ingrid Nordtømme som kom inn etter Lailas storspill og skulle avslutte kampen i mål, men Ingrid fulgte opp standarden som Laila hadde satt og vartet blant annet opp med to strafferedninger. Kampen endte til slutt med 10 måls seier til Hovin/Trønder-lyn, en seier som alle spillere, trener og supportere skal ha sin del av æren for. Velfortjent!!!

Dagens lag!

Hallen var fint pyntet til ære for jubilanten

Nadja på hoppskudd

Eirin Ljøkjel ofrer alt for en av sine scoringer

Hanne Hopstad er alltid solid

Straffe redning av Laila Haugen Holthe

Straffe redning av Ingrid Nordtømme

Verdens beste heia-gjeng

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.