Gaula fotballklubb – GFK ?

fotballDet er et pågående prosjekt  der Hovin IL, Lundamo IL og Flå IL vurderer å flytte fotballaktiviteten over til ny klubb – Gaula Fotballklubb. All fotball, futsal og fotballrelatert aktivitet kan i så fall blir overdradd til den nye klubben. Dette gjelder fra og med aldersgruppen 8 år og opp.

Ei arbeidsgruppe har utarbeidet bakgrunnsdokumenter og det vil bli gjennomført informasjonsmøte, spørreundersøkelse og medlemsavstemming.  En evt. ny fotballklubb må avgjøres på årsmøter. Innkalling kommer.

Arbeidsgruppas representanter fra Hovin IL er: Mona Kalvå, Lars A. Andreassen og Kjell Ove Mælen.

Hovedstyret er opptatt av at deg gis saklig og god i formasjon til medlemmene. Hovedstytet overlater det til årsmøtet i Hovin IL å ta stilling til saken. Det er derfor viktig at medlemmene engasjerer seg i en sak som vil ha innvirkning på idrettslagets organisering i mange år framover.

Du kan allerede nå komme med innspill ved å skrive i kommentarfeltet på facebooksida til Hovin Il, i kommentarfeltet nedenfor her eller post@hovinil.no

Du kan lese mer om: Bakgrunn for evt. ny fotballklubb
Du kan lese utkast til: Gaula Fotball Sportsplan_ 2015

Dette innlegget ble publisert i Fotball. Bokmerk permalenken.