Invitasjon til boksignering og foredrag

20.oktober kl.19:00 – Kvennabakkan skianlegg, Hovin

Interessen for turrenn har alltid vært stor i Trøndelag. Odd Kristian Stavaas har i sin nye bok beskrevet mer enn 160 små og store turrenn. Her skrives det om bakgrunnen for turrennene, initiativtakerne, løypetraséen, vinnerne, de som har deltatt flest ganger, dramatiske hendelser og store og små episoder fra rennene. Mange skiløpere har hatt en lidenskap for turrenn. Noen av disse er presentert grundigere enn andre. Stavaas har tidligere gitt ut boka «Trønderske skihelter», som nå også er oppdatert til og med sesong 2021/2022. I kveldens foredrag presenteres boka og spesielt turrenn fra dette nærområdet. Hovin IL står for kaffesalget. Begge bøkene kan kjøpes til god pris samme kveld.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.