Søndag 17. mars: Aktivitetsdag og premieutdeling på Kvennabakkan

Søndag 17. mars er det aktivitetsdag og premieutdeling for årets poengrenn på Kvennabakkan. Velkommen fra kl. 12 – Aktivitetsdagen er for alle barn, ungdom og voksne som ønsker å ha en fin dag ute i nærområdet. Det blir laget fine skispor, kuler, staut, hinderløype, snørekjøring og andre aktiviteter for å teste skiferdighetene forteller leder for skiavdelinga på Hovin, Svein Erik Jønland.  – Arrangementet er i samarbeid med Lundamo IL, ski, legger han til. Det er bestilt mer snø og dette vil bli levert i løpet av de nærmeste dagene, sier kilder Hovin Il har hos Meteorologisk institutt!
– Det blir i tillegg premieutdeling for alle poengrennene denne dagen, og dette skjer fra ca kl. 13, forklarer Petter Leinslie, leder for skiavdelinga på Lundamo. Husk å ta med «gamle startnummer», fordi vi skal samle de inn! Det er muligheter for å grille og steke mat på bål og muligens grill, så pakk sekken; vi stiller med varme 🙂 -Vi tenner opp i gapahuken vår og serverer bålkaffe! Ta med deg store og små og kom på ut på tur.
Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.