Velkommen til skilek, trening og aktivitet – for alle fra født i 2010 og oppover!

Vi ønsker alle barn og unge fra Trønder-Lyn, Lundamo, Hovin og Flå velkommen til sesongens skitreninger! Lekbetont og allsidig aktivitet er stikkord for treningene både nå i høst – og når vinteren kommer. Noen har vært med før, andre er nysgjerrige på hva skitreningene går ut på! Vi håper alle gutter og jenter som synes det er gøy med ski og uteaktivitet blir med!

Kick off med kveldsmat Mandag 15.oktober møtes vi kl.18.00 på Kvennabakkan!

Både skiløpere og foreldre inviteres til felles kveldsmat og litt informasjon etter treninga! Velkommen!

Vi har i flere år hatt et tett og godt samarbeid mellom Trønder-Lyn, Lundamo, Hovin og Flå! Vi har stor tro på at treningene gir både glede, varierte aktiviteter, mestringsfølelser, god trening og mange nye bekjentskaper på tvers av klubbene. Vi oppfordrer foreldre til å bli med som aktive voksenpersoner på treningene. Det er både sosialt – og til hjelp og støtte på treningene.

Vi tilbyr i høst 4 ulike treningsgrupper. Skibarna kan selv være med å velge treningsgruppe som passer. De yngste trener på mandager, de andre har treningstilbud både mandag og torsdag. Vi har dyktige, tydelige og engasjerte trenere fra alle de fire klubbene. Gruppene er: Født 2010-2011, 2009-2006, 2004-2008, 2004–

Les mer her!

Påmelding til ski@hovinil.no 

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.