Populært på Løkka!

Tirsdager kl. 19/20 er det løkkefotball på Hovin – hele året!
– Det er rett og slett høytidelig uhøytidelig fotballspilling, i utgangspunktet for dalførets oldboys og gamle ungdommer som vil spille helproff Løkkefotball en gang i uka, forteller Lars Inge Trang, ildsjelen bak tilbudet.
– Det er bra nivå, og meget bra miljø legger han til. Folk kommer fra hele dalføret.

Treningene finner sted på Hovin Stadion (gress!) ;)og Hovin Kunstgress. Tidspunkt er egentlig kl. 20, men på denne tiden av året starter det kl 19 pga at det blir tidligere mørkt.

-Folk må være medlem i Hovin IL for å delta og man betaler en liten treningsavgift som er med på å finansiere husleie, utstyr, banevedlikehold og forsikring forklarer leder for trim, Elisabeth W. Lehn.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.