Vårens vakreste eventyr

>> I fantastisk vårvær reiste alle håndball-lagene fra Hovin og Trønder-lyn til Sparebank 1 Cup i Steinkjer sist helg. Vi hadde tett oppunder 100 spillere og like mange trenere, lagledere og supportere på plass i Steinkjerhallen denne helga, og lagene våre spilte godt over 40 kamper.
>> Vi var vitne til mange gode sportslige prestasjoner, og ekstra gledelig er det at vi i år har med hele 3 guttelag som alle gjør det godt. G11 ble puljevinner, og begge 10 års lagene spiller mange gode kamper. Begge J10 lagene brettet opp armene og viste hvor sterke og flinke de er. Helgas kanskje største øyeblikk for disse jentene kom likevel da J14 ble med dem på oppvarming, hvor de spilte musikk og lærte bort oppvarmingsdansen sin. Med stjerner i øynene fulgte de trinnene med stor iver og glede. Tusen takk til jentene på J14 for at dere gav jentene på J10 denne fantastiske opplevelsen!
>> J14 er for øvrig så mange spillere at de år stilte med to lag i cupen. Begge lagene gjorde det godt og gikk videre til A-sluttspill. J12 og J16 møtte begge tøff motstand, men kjempet innbitt og viste upåklagelig innsats.
>> Helgas sportslige begivenheter ble avsluttet med B-finale for J15 i 16-årsklassen. Dette ble en kamp full av tempo og spenning, hvor jentene til slutt dro seieren i land på «første målet vinner».
>> Helga har også bydd på mange gode sosiale aktiviteter, og samlet sett er dette uten tvil «Vårens vakreste eventyr» for den som liker håndball 😉

>>

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.