J14 til topps i 2 serier !

J141.PNG

Trønder – Lyn IL og Hovin IL har et samarbeidslag som består av 17 håndballglade jenter. J14.

Mange har spilt håndball sammen siden de var 8 år, men de to ferskeste spillerne debuterte etter jul dette året. Målet før sesongen var å komme til sluttspill i den ene serien, men nå er de jammen meg vunnet den ene serien og blir enten nummer en eller to i den andre også!

DSC_3036.jpg–  Det er veldig godt oppmøte på lagets to treninger i uken, og de har egen Instagram- konto som de er veldig aktive på forteller trener Egil Kullik Lium.

For å holde opp god lagmoral og samhold arrangerer trener Kulikk og laglederne på ulike ting. De har hatt landslagkamp – kveld med kakefest, julebord, og på trappen står ishockeykamp istedenfor håndballtrening. I april drar de på overnattingscup til Steinkjer som endelig avslutning på sesongen. Men før det skal de spille sluttspill 🙂

Heia J 14 Trønder – Lyn/ Hovin

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.