Nå fakturerer vi treningsavgift mm.

I disse dager kjøres treningsavgifta og egenandeler ut fra Hovin IL. Dette gjelder alle avdelinger. Årsmøtet har bestemt at treningsavgiftene ikke skal økes, og for trimavdelinga refuseres avgiften slik at du betaler kun for èn aktivitet uansett om du er med på flere 🙂 Du kan se treningsavgiftene her.

Egenandelene holdes også lavt, dette takket våre sponsorer! Medlemskapkontingent  faktureres ut i februar/mars.

minidrett

Så har dere sikkert lagt merke til at fakturaene kommer på epost, og dersom man er en familie får man kanskje mail flere ganger med beskjed om at det er kommet faktura. Noen synes sikkert at dette er noe herk! Men det som er det fine er at det trenger ikke bety at det kommer mange faktura, men bare at alle i din familie vår varslet om at:  er det kommet èn faktura, fra Hovin il. 🙂 Sjekk alltid KID-nummer og fakturanummer, så vil du se at det er trolig èn og samme faktura.

Logger du deg inn i www.minidrett.no så har du full kontroll på din familie og evt. ubetalte faktura. Om du har spørsmål så ta kontakt med post@hovinil.no eller medlem@hovinil.no

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.