Visste du at…

gapahuk-brukameratane-2017-dsc08002Visste du at Hovin Il holder på å bygge nytt kjøkken og toaletter MED vann på Kvennabakkan skianlegg? I tillegg så lurer vi på på om du visste at vi holder på å bygge ny gapahuk på Kvennabakkan?
Hvorfor vi gjør det? – Fordi at vi ønsker å legge enda bedre til rette for friluftslivsaktiviteter. Det er mange som står på med dugnadsinnsats, og om du vil hjelpe til ta kontakt med post@hovini.no.

En annen måte å bidra på er på å bli med på VIPPS-rulling ! Hva det er? Jo, det er den nye måten å drive kronerulling på. Man tagger barne et navn i kommentarfeltet på denne saken og – VIPPS 😉 så må den man har tagget vippse over en liten sponsorgave til nytt kjøkken, toalett og gapahuk på Kvennabakkan.

VIPPS NR #64355

– Folk spør hvor mye de kan vippse. – Det kan du bestemme selv, sier Svein Erik Jønland, leder for skivadelinga 🙂

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.