Løkkefotball’n på Hovin

Rundt 30 fotballgira kvinner og menn møtes tirsdager på Hovin for å spille fotball! Lars Inge trang er èn av primus motorene for aktivitetstilbudet og er veldig godt fornøyd med at det strømmet på med folk som er interessert i å spille «løkkefotball».
– Hovin idrettslag har et trimtilbud som vi kaller «løkkefotball». Her spiller vi fotball èn gang i uka, og i det siste har det strømmet på med folk som vil være med. – Det er råtøft at det kommer folk fra hele dalføret for å være med, legger han til!

Trimavdelinga på Hovin tror at det slikt uformelt opplegg er noe av suksessen.
– Vi legger til rette for at folk kan delta i sportslige aktiviteter uten for mye organisering, krav og forventninger.  Her er det om å gjøre å ha det artig, samtidig som vi er i aktivitet, sier leder for trimavdelinga Elisabeth W. Lehn.
I tillegg har trimavdelinga liknende tilbud innen «håndball-trim», styrkesirkel, volleyball , innebandy, turer, idrettsfestivalen mm.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.