Godt gjennomført cuphelg.

Som en avslutning for sesongen reiser alle spillere på overnattingscup, og i år var vi så heldige at alle lagene fikk plass på Steinkjercup. Flere har vært på overnattingscup før, men for de yngste var dette første overnattingscupen de har vært med på. Her oppsummerer vi hvordan hvert enkelt har hatt det forrige helg.

Gutter 10
Det var 12 spente gutter fordelt på to lag som reiste til Steinkjercup. For mange var det første gang på overnattingscup, så det var mange forskjellige tanker som surret rundt i hodene. Men som ellers i sesongen har alle sammen vært kjempegreie i absolutt alle sammenhenger.

Trenerne er svært stolte av de, og det skal foreldre være også. Guttene møtte tøff motstand, men guttene spilte og kjempet til blodet sprutet – Bokstavelig talt!

Takk for humør, samhold og innsats gjennom hele sesongen. Trenerteamet gleder seg allerede til høsten!

Jenter 10
Jentene her stilte med to lag på cup, med seks spillere på hvert lag. Begge lagene spilte fire kamper hver. Det ble dessverre ingen seire, men de spilte sesongens beste kamper og skåret flere mål denne helga enn tidligere i sesongen. Storfornøyde jenter og lagledere, som gleder seg allerede til neste sesong.

Jenter 11
Jentene har hatt en fartsfylt, sosial, morsom og spennende helg på Steinkjer. Jentene har spilt fire kamper, hvor det endte med to seire og to tap. En kjempeflott gjeng å reise på cup med.

Jenter 13
Jentene våre imponerte stort i innledende runder, som 13 åringer i 14 årsserie. 9-9 mot Byåsen sier da litt! Dette førte de videre til A-sluttspill. Der ble de dessverre utslått i første runde. Likevel fortsatte cupen med pizza, kortspill, lek og latter på lørdagskvelden. Det er en fantastisk gjeng som reiser og spiller som et lag, hvor det er jenter som har MYE positivt å by på, både i og utenfor banen. Trenere og lagledere føler seg meget privilegert som får være med å bistå som disse fantastiske jentene. Trenere og lagledere gleder seg allerede til neste sesong.

Jenter 14
Dro fra Hovin og Kvål med et lag full av forventninger om mye håndballspilling og spenning. Har hatt en sesong med mange fine turer og kamper.

Startet innledende kamp fredag kl. 22.30 – sent, men det gikk godt. Ble ikke mye utskeielser den kvelden, og ble kveld og mørkt ved midnatt. Ble vekket lørdag morgen kl. 08.00 av ei dommerfløyte som ble operert av Jocelyn, ingen nåde – og alle våknet. Klar til første kamp og andre kamp hvor begge endte med seier. Første cupkamp lørdagskveld hvor de slo ut selveste Byåsen, og det endte med jubel. Dette ble feira med burger på Mc. Donalds. Da det var opp tidlig til kamp søndag ble det rolig ved midnatt lørdagskvelden også. Søndagsmorgen ble jentene igjen vekket av Jocelyn, men denne gangen med fin musikk. Kampen på søndag endte med 2-målstap, som også ble siste kamp. Etter skuffelsen hadde lagt seg var alle enige om at de var veldig fornøyde med helga. Klar og sliten med musikk inn i hodet og ørene er de klare for en pause før det braker løs på en ny sesong. Dette har vært ei toppers helg.

Jenter 16
Jentene gjorde det meget godt på Steinkjer cup. De gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, men tapte dessverre med et mål i den påfølgende kvartfinalen. Trenere og lagledere er stolte over de eldste jentene som har vist oss masse god håndball, og har vært gode forbilder for våre yngre lag.

Ønsker også og rette en stor takk til verdens beste supportergjeng!! Ser virkelig fram til neste års sesong med en fantastisk gjeng!

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.