Nå blir det innlagt vann på Kvennabakkene skianlegg

hafa_floor_toalettStyret i idrettslaget har vedtatt at det skal avsettes midler for å installere vann på Kvennabakkene.

– Jeg er veldig glad for den avgjørelsen, sier Svein Erik, leder for skiavdelinga på Hovin.

I løpet at det siste året har ei arbeidsgruppe utarbeidet ulike løsningsforslag og torsdag 17.11 ble skissene framlagt av prosjektleder Jan Petter Svegård.
– Den løsningen som styret har valgt innebærer å utvide dagens klubbhus, og det nye delen skal inneholde toaletter og nytt kjøkken med innlagt vann. Nå skal prosjektplanene finjusteres før budsjettet vedtas og arbeidet starte opp, forteller Jan Petter.

Midlene må komme folk til gode
VannLeder for hovedlaget Anders Lehn ønsker at idrettslagets midler skal komme medlemmene og befolkningen forøvrig til gode.
– Vi har i år laget et flott utbygg/kiosk ved kunstgressbanen, samt at fasilitetene ved gressbanen er gode, med både toaletter, kiosk og lagerrom. Så nå ønsker vi å gjøre et løft på Kvennabakkene, forteller Anders.
I februar 2016 ble det gjennomført en spørreundersøkelse i Hovin IL og flertallet uttrykte behov for å få installert vann og toaletter.

Kvennabakkene – lenge leve!
kvennabakken-klubbhusKvennabakkene skialegg er mye brukt, både i forhold til skiaktiviteter, men er også et fint turmål for skole og barnehage gjennom hele året.
– Kvennabakkene skianlegg har vært og vil være fin arena og det er investert i veldig mange dugnadstimer opp gjennom årenes løp som det står stor respekt av, sier Svein Erik.img_6926
– Nå er vi så heldige at det skal satses videre, både i forhold til skisamarbeid med de øvrige klubbene i distriktet, samt anleggsutvidelse.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.