Treningshelg i Surnadal

IMGP2591Da er det igjen snart klart for treningshelg i Surnadal for spillere fra Hovin og Trønder-Lyn. Noen har vært der flere ganger, mens for noen er det første gang, så det er mange spente og håpefulle spillere som reiser dit i morgen, fredag og avslutter på søndag. På helgas program blir det flere varierte treningsøkter, muligheter for basseng og selvfølgelig mye latter og moro. Vi ønsker alle spillere, trenere og lagledere/foresatte lykke til i helga.

Damelaget til Hovin og Trønder-Lyn er i år også i samarbeid med Støren med Roger Refseth som trener. De starter serien mandag 19. september i Størenhallen. For aldersbestemt starter serien etter høstferien. Noen lag har allerede startet med treninger, mens det jobbes på spreng for å få startet opp resten av lagene også. Vi har hørt det er mange som er ivrige på å starte, og det er vi veldig glade for å høre. Håndball er gøy! Mer info om oppstart kommer så fort vi har det klart.

Håndballhilsen fra oss i håndball styret.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.