Allidrettens familiedag

IMG_20160604_123043IMG_20160604_140410 IMG_20160604_121740 IMG_20160604_143851Allidretten vår arrangerte familiedag på Storvatnet på Lundamo lørdag 4. juni. Leder for allidretten Janicke Berg hadde sørget for natursti, kanopadling, badminton og grilling. – Vi legger opp til at allidretten vår skal tilby et bredt spekter av aktiviteter form alle barn og vi er så heldige å få låne kanoer av Lundamo skole, forteller Janicke.
Godværet var også på plass da store og små la i veg langs stien for å jakte på riktige svar på naturstien, mens andre jaktet på geocaher.

Allidretten utvider
Til høsten er allidretten på Hovin utvidet til å gjelde barn til og med 12 år og idrettskretsen støtter opp under satsning!
– Vi holder på å lage et nytt årshjul for alle barna i aldersgruppa og vi vil legge opp til mange varierte aktiviteter som orientering, turn, innebandy, volleyball, sykling, fotball, håndball, ski, dans, yoga, svømming mm, forteller Janicke.
– Vi har trua på at allsidig aktivitet er grunnlaget for god fysisk helse og som etter hvert vil være grunnlaget for særidretter som fotball og håndball, forteller leder for Hovin IL, Anders, som også deltok på allidrettsarrangementet.

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.