Steinkjer 2016

> Forrige helg reiste vi sammen med Trønderlyn til Steinkjer på Sparebank1 cup med G10, J12 (2 lag), J13, J14 og J16. Til tross for fire årstider i skjønn forening hadde vi ei særdeles vellykket helg på alle måter. På G10 var det flere som dro på overnattigscup for første gang. Guttene hadde det gøy, og de spilte mange gode kamper med bl.a seier over Nidelv 8-4.
> Vi stilte med 2 lag i klassen J12. Begge lagene toppet sine puljer etter innledende runder, og begge lagene blir blant de 8 beste av over 30 lag. Imponerende! Både J13 og J14 deltok i klassen J14. J13 blir puljevinner og spiller fantastisk håndball. Eventyret slutter med tap mot turneringsvinneren i kvartfinalen, men jentene har all grunn til å være fornøyd med egne prestasjoner. Etter en litt forsiktig start blir J14 bedre og bedre for hver kamp, og spiller seg frem til semifinale i B-sluttspillet, hvor de går på et tap mot laget som senere vinner sluttspillet. Imponerende hvordan jentene mobiliserer og henter frem det de er gode for. J16 vartet opp med meget godt spill i årets cup. De spilte bl.a to meget jevne kamper mot regionslaget til Klæbu, og vant over Mosjøen. Laget var ett fattig mål unna A-sluttspill, men jentene gjorde årsbeste denne helga og kan være stolte av det de presterte. Sist helg deltok J10 og J11 på cup i Trondheim med overnatting på skole og pizza på kvelden. Mye flott håndball og glade barn her også. Vi kan oppsummere disse helgene som en fantastisk avslutning på årets sesong, både sportslig og sosialt, og både blant spillere, trenere og foresatte. Takk til dere alle sammen, og riktig god sommer! >

> G10 på premieutdeling
J12 spiller kamp

Lagbilde J13

Kveldsmat J16

J16 etter seieren mot Mosjøen

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.