HÅNDBALL SEKKEN

Hovin IL Håndball har gjennom Norges Håndballforbund Region Midt-Norge og TrønderEnergi, fått ta del i prosjektet Håndball Sekken. Vi har mottatt baller, kjegler, vester og et treningsopplegg for 13 timer. Dette har vi gitt videre til Hovin Skole. Bakgrunnen for prosjektet er et ønske om å gjøre flere barn fysisk aktive. Effekten av regelmessig fysisk aktivitet er bedre helse både fysisk, psykisk og sosialt, og barn som er fysisk aktive har svært mange fordeler sammenlignet med barn som ikke er det! Vi synes dette er et flott tiltak, og vi er kjempe glad for at Hovin Skole ønsker å motta denne pakken.
Håndball Sekken ble mottatt av gymlærer Marthe Henriksen og Joakim Nordtømme fra 3.trinn. Hovin IL Håndball ønsker Hovin Skole lykke til!

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.