Håndballsesongen kastes i gang

220px-Handball_the_ballHåndballavdelinga ønsker alle barn og ungdommer hjertelig velkommen til årets sesong. Har akkurat ditt barn lyst til å spille håndball, er ALLE hjertelig velkommen på trening. Savner du et tilbud elelr har spørsmål; ta kontakt med handball@hovinil.no

På stort sett alle lag er det inngått samarbeid med Trønder-Lyn. Dette er noe vi har god erfaring med fra tidligere sesonger. Trønder-Lyn og står for de samme sportslige verdier som Hovin IL. Dette er blant annet bredde-håndball, lik spille tid, det skal være gøy å spille håndball og ikke minst likeverd blant alle spillerne.

Vi har i år følgende tilbud til barna i dalen: Klikk her!

Og med dette håper vi å fylle hallene til randen denne sesongen, og at flest mulig har lyst å spille håndball, og at det er gøy!

 

Dette innlegget ble publisert i Hovedstyret. Bokmerk permalenken.