Hovin IL – Om oss

Hovil I.L_2 _Høy          Hovin_IL_logo_v2

Velkommen til Hovin idrettslag sine hjemmesider. Her finner du informasjon om alle våre tilbud og aktiviteter.

Hovedstyret i Hovin Il består av fem medlemmer. Se i menyene under “HOVEDSTYRET” for info om styremedlemmer, avdelingene våre, medlemsskap og klubbavtaler/ sponsorer.

Organisasjonsdata: Klikk her

Last ned infoheftet vårt HER for 2016:

Hovin IL – presentasjon 2016

Aktivitetstilbudet ser slik ut.

Hovin idrettslag ble etablert 23. januar 1932. I dag har vi til sammen rundt 380 medlemmer. Idrettslaget på Hovin består for tiden av håndballavdeling, fotballavdeling, trimavdeling, skiavdeling og en voleybalavdeling.
Fotball samarbeider vi med Gauldal fotballklubb om.
Hver uke er det full aktivitet året rundt, både av store og små, i organisert aktivitet og i mer uformelle treningsformer.

På Hovin har vi flere idrettsanlegg. Ved skolen finner du en 7-er kunsgressbane, fot-ballbinge og skøytebanen. Gressbane 11’er og en 5’er treningsbane ligger i Rønning-an. Her det det også kiosk og sanitæranlegg. På skolen har vi gymnastikksal til innen-dørs trening. På Lundamo har vi Horghallen og Lundahallen som primært brukes til håndballtre-ning. I tillegg har Hovin IL eierskap i Bankhallen som ligger på Melhus. Den brukes til fot-balltrening.

På Kvennabakkene i Tømmesdalen ligger skistadion med lysløype og turløype. Videre så er det mange turløyper og rekreasjonsområder som ligger i nærområder vårt. I dette informasjonsheftet gir vi en presentasjon av de ulike avdelingene i idrettslaget.

Ta kontakt med klubben om du ønsker å bli medlem.
Se gjerne på http://www.hovinil.no eller vår Facebook: Hovin IL