- Merk: Brannslukkere står ved inngangen til kjøkken og ved muren bak peisen.
- Brennbart avfall skal samles i gjennomsiktige sekker, ubrennbart avfall som flasker/glassbeholdere sorteres i egne merkede beholdere, returnerbar emballasje i beholdere for seg, og alt metallavfall skal legges i egen beholder. Disse befinner seg på kjøkkenet.
- Søppel etter bruk av gapahuken sorteres og legges i søppelkasser ved inn- / utgangen fra løypeanlegget. Engangsgriller som er brukt ute, og annet metallavfall må leietakerne ta med seg hjem.
- Nøkkel til toaletter henger på knagg ved kjøleskapet i kjøkkenet.
- På kjøkkenet finner du også en kurv for brukte kluter, tuer, duker.
- Kopper og kar vaskes etter bruk. Det er særlig viktig at kopper, glass og bestikk blir vasket på høy temperatur i maskinen.
- Vi håper at dere respekterer idrettslagets eiendeler i kjøkkenskapene ved ikke å bruke av: Tørrmat og eventuell mat/drikke i skap, kjøl og frys, engangsbestikk, servietter og pappbeger, tallerkener o.l.
- Søl på interiør, vegger og golv vaskes bort før lokalet forlates.
- Lås dører til toalettene, slukk levende og elektrisk lys, og påse at kokeplater er avslått før dere forlater lokalene.
- Vennligst ikke stift opp informasjon/plakater på dører/vegger verken inne eller ute.
- Dersom det går alarmer i lokalene, ta umiddelbar kontakt med Gunn Bergmann (934 07 603) eller Svein Erik Jønland (916 93 020 eller 474 55 110).
- Ved skader meld fra til Gunn Bergmann.
Vi ønsker dere et hyggelig opphold i Hovin IL s lokaler på Kvennabakkan.








