Informasjon og reglement for leie av lokaler og gapahuk på Kvennabakkan Skianlegg

  • Merk: Brannslukkere står ved inngangen til kjøkken og ved muren bak peisen.
  • Brennbart avfall skal samles i gjennomsiktige sekker, ubrennbart avfall som flasker/glassbeholdere sorteres i egne merkede beholdere, returnerbar emballasje i beholdere for seg, og alt metallavfall skal legges i egen beholder. Disse befinner seg på kjøkkenet.
  • Søppel etter bruk av gapahuken sorteres og legges i søppelkasser ved inn- / utgangen fra løypeanlegget. Engangsgriller som er brukt ute, og annet metallavfall må leietakerne ta med seg hjem.
  • Nøkkel til toaletter henger på knagg ved kjøleskapet i kjøkkenet.
  • På kjøkkenet finner du også en kurv for brukte kluter, tuer, duker.
  • Kopper og kar vaskes etter bruk. Det er særlig viktig at kopper, glass og bestikk blir vasket på høy temperatur i maskinen.
  • Vi håper at dere respekterer idrettslagets eiendeler i kjøkkenskapene ved ikke å bruke av: Tørrmat og eventuell mat/drikke i skap, kjøl og frys, engangsbestikk, servietter og pappbeger, tallerkener o.l.
  • Søl på interiør, vegger og golv vaskes bort før lokalet forlates.
  • Lås dører til toalettene, slukk levende og elektrisk lys, og påse at kokeplater er avslått før dere forlater lokalene.
  • Vennligst ikke stift opp informasjon/plakater på dører/vegger verken inne eller ute.
  • Dersom det går alarmer i lokalene, ta umiddelbar kontakt med Gunn Bergmann (934 07 603) eller Svein Erik Jønland (916 93 020 eller 474 55 110).
  • Ved skader meld fra til Gunn Bergmann.

Vi ønsker dere et hyggelig opphold i Hovin IL s lokaler på Kvennabakkan.